2020 En İyi Yabancı Şarkılar TOP 10 (Tıkla Dinle)

 2020 yabancı şarkılar listesi  klipli en iyi şarkı Saint Jhn dan Rosesten adlı parçayla geliyor! Muhteşem ritmi ve sevilen vokaliyle en çok dinlenen ingilizce şarkılar listemizin başında yer alıyor! 
1 NUMARA
  En çok sevilen yabancı müzikler bu listesi! Bizi  sürekli takip edin en yeni ve güncel yabancı şarkıları bu sayfada sürekli olarak paylaşacağız.

   

2 Numara  Black Eyed PEAS Türkiye'nin top 10 listesine 2 numaradan giriş yapıyor. MAMACITA ALL RİGHT OKEY bum bum!



3 NUMARA STATİC ; BEN EL; PİTBULL Further Up - Yaz şarkıları denilince akla Pitbull'dan başkası gelmez. Pitbull ocak ayında çıkardığı mixle bu yaza damgasını yine vuracak! Discoların  ve radyoları en çok dinlenen şarkısı yine Pitbull'dan geliyor.



4 NUMARA İNNA - NOT MY BABY Benim bebeğim değilsin diyor ve 2020 yılı en hareketli ve hit yabancı şarkıları listemize 3 numaradan giriş yapıyor! İnna ile durma dans et!



5 NUMARA  işte müzik budur! Sean Paul ft Ortane LOVE ME LADİES Sean Paul tanıdığınız bir ritmle yine kopartıyor! Bu müzik bu sırada kalmaz!



6 NUMARA  AKON Yıllar önce smack that ile zirve yapmış şarkıcımız 2020 yılında Te Quiero Amar şarkısıyla müzik listemizde 6 numara. Üstelik aralarda Pitbull'ın seslendirdiği rap duymak mümkün! Efsane geri döndü!



7 NUMARA Slider & MAGNET  - Dzin Dzin adlı parçasıyla 2020 yılının sevilen İngilizce şarkılarından olacaktır. Dzin Dzin durma Dans et!

 

8 NUMARA ALAN WALKER - AVA MAX ALONE PT - LA LA LA LA OOO Alan ve Awadan muhteşem bir düet alone pt. sürekleyici klibi ve süper ritmiyle bu yılın en sevilen şarkısı !

 

9 NUMARA  Camilla Cabello - My oh My muhteşem klibi ve ritmiyle listemizde 8 numara! Müziği hisset ! Güncel şarkı listemiz ve birbirinden güzel 2020 yabancı klipler her gün yenilenmeye devam ediyor. Bizi takip edin manüel medya bir deneyim ansiklopedisi!


10 NUMARA LİTTLE BİG HYPNODANCER ile bu senenin gang-am style olabilecek bir şarkı ve 2020'nin dans şarkısı olmaya da aday şarkı listemize 9 numaradan hit müzikler listemize giriş yapıyor.


Yorumlar