General Mobile Discovery 2 özellikleri ve fiyatı!

Türkiyede satış patlaması yapan Discovery'nin 2. versiyonu uzun bekleyişten sonra piyasaya çıktı! Öyle ki bu telefon için 2014 yılının şubat ayından beri forumlarda fan cluplar bile oluşturulmuştu. General Mobile Discovery 2 muhteşem tasarımıyla  artık Türkiyede fiyatı 888 Tl ve 910 Tl arasında değişecektir.

Discovery 2'nin özellikleri nedir?

5 inç IPS Full HD Ekran Gorilla Glass 3
140,4 x 69,1 x 7.9 mm boyutlarında ve 130 g ağırlığında
13MP Hızlı Flaşlı Kamera, 5MP Selfie Kamera
MediaTek MT6592T 8 Çekirdekli 2 GHz Cortex-A7 işlemci
16 GB Hafıza ve 2 GB Ram
3G Görüntülü Görüşme
Android 4.4.2 KitKat

Diskovery 2'yi nerede bulabilerim?

General mobile diskovery 2 nerede satıyor mu diyorsunuz?
Telefonu şuan için migroslarda ve belirli satış yapan web sitelerinde bulabilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda vatan, gold bimeks ve teknosalara da gelecektir.

Diskovery 2 Kullanıcı Yorumları

  • Telefona ulaşmak zor olsada artık elimde ! Arkası Galaxy S5 gibi fakat telefonu elinize aldığınızda kaliteyi hissediyordusunuz. Bu sefer olmuş demek yetmez herşeyiyle muhteşem olmuş!
  • General Mobile işçi sayısını bir hayli artırmalı telefon harika bir model.  Discovery 1 de olan kamera tasarım eksikliği bu tel ile kapanmış.
  • Keşke ekranı biraz daha küçük olsaydı 5 inç ekran bana büyük geliyor minisi çıkar inşallah. Gerçi diskovery 2 ne zaman çıkar diye çok sorduk çok bekletildik.
  • 2000 tllik telefon 880 tlyede mal edilebiliyormuş. Tebrikler General Mobile!
  • Şarj olayına da bir el atsalar fena olmayacak. Bu batarya bu tele yetmez. Ayrıca bataryası da çıkmıyor. Bu da bir eksi geri kalanı mı? Bu bir harika dostum!

Yorumlar