Başarılı olmanın sırrı nedir?

İş veya okul hayatınızda başarılı olmak  istiyorum mu diyorsunuz? Kim istemiyor ki! Hayata kendinden bir şey veren her insan verdiğinin karşılığını bekliyor. İşte bu olaya mücadele etmek diyoruz. 

Senelerce eğitim almak için okul hayatıyla boğuşuyor belkide gereksiz olduğunu düşündüğümüz bir yığın ders ile mücadele ediyoruz. Tabi bunun karşılığında da iyi bir meslek sahibi olmayı arzuluyoruz. İyi bir meslek sahibi olduktan sonra daha iyi bir meslek sahibi olmak istiyoruz. Peki arzulamak, istemek yetiyor mu? Yetmediğinin hepimiz farkındayız, eğer başarıyı gerçekten istiyorsak mücadele etmeli ve asla pes etmemeliyiz. İşte bu noktada sizlere muhteşem bir motivasyon konuşmasının videosunu seyrettirmek istiyorum. Les Brown iş hayatı tecrübesini bakın nasıl anlatıyor. Les brown yılmadı çalıştı ve doğru zamanda doğru hamleyi yaparak bu gün dünyaca ünlü bir sunucu olmayı başardı. İzleyin ve motive olun!
Unutmayın bir taşı delen su değildir. Damlaların sürekliliğidir. Başarılı olmak istiyorsak sabretmeli ve yürüceğimiz yolda adımların asla bitmediğini bilmeliyiz.

Yorumlar

Yorum Gönder