Bu hafta sonu ne yapsak?

Bu hafta sonunu dolu dolu eğlenerek geçirmek ve stres atmak için ne yapmalıyım mı diyorsunuz? Hafta içi yaşadığınız iş veya okul stresinden kurtulmak, mutlu olmak ve mutlu etmek için bu hafta sonuna özel, sizlere verebileceğim harika önerilere sahibim.

Her hafta sonu aileniz veya arkadaşlarınızla gezip dolaşarak geçirdiğiniz vaktin ne kadar değerli ve güzel olduğunun farkındayım. Bu hafta sonu dışarıda bazen bir çaya verdiğiniz 5 tl ile ufak da olsa  hediyeler alarak sevgiye hasret insanların gönlüne mutluluk tohumları ekmeye ne dersiniz?
 Sizlere önerim sevdiklerinizle birlikte bu hafta sonunun yalnızca 1 gününü Çocuk esirgeme kurumları veya Huzur evlerini ziyaret ederek geçirmeniz olacaktır. Eğer bu yazıyı okumaya devam ediyorsanız bu işin organizasyon kısmını üstlenmek için gerekli olan cesarete sahip olan kişi sizsiniz. Aileniz ve sıkı dostlarınızla birlikte bu tür bir etkinlik düzenlemek sizin sosyal sorumluk sahibi olduğunuzu da açıkça gösterecektir. İnanın sevgiye ihtiyaç duyan  birine sarılmak, yüzünde bir tebessüm olmak bu haftanın sizin adınıza yapılabilecek en güzel olayı olacaktır. Gittiğiniz yerlerden facebook, instagram veya twitter durum güncellemeleri ve fotoğraf paylaşımı yapmanız diğer insanların da bilinç kazanmalarını sağlayabilir. Mutlu Kalın.

Yorumlar

Yorum Gönder