Geforce Experiens ile oyun optimizasyonu!

Geforce sürücülerini güncel tutmak ve oyun tutkunlarına en iyi oyun deneyimini yaşatmak amacıyla Experiens programını piyasaya çıkarttı.  Önceden Geforce ekran kartlarını windows güncellemeleri veya Nvıdıa denetim masasından update etmek istediğimizde bir takım hatalarla karşılaşıyor, Nvıdıa web sitesinden manuel arama ile sürücülerimizi yüklemek zorunda kalıyorduk. Bilgisayarımıza güçlü grafiklerle donatılmış oyunlar yüklediğimizde ekran kartlarımızdan en iyi performansı almak için deneme - yanılma yöntemiyle zaman kaybediyorduk. Experiens tam da bu noktada  imdadımıza yetişti yazılım en iyi oyun optimizasyonunu bizim için yapabilecek.Tasarımı  ve kullanışlılığıyla oldukça beğeni toplayan experiens bu yönde olan beklentileride karşılamış oldu.

Geforce Experiens'i resmi web sitesinden indirmek için alt tarafta ki linki kullanabilirsiniz.

http://www.nvidia.com.tr/geforce-experience/

 Geforce Experiens Nasıl Kullanılır?

Programı indirip kurulumu tamamladığınızda karşınıza basit ara yüzlü ve Oyunlar, Sürücüler ve Tercihler menülü bir sayfa çıkacaktır. Oyunlar sekmesine tıkladığınızda Optimize et seçeneğini kullanarak oyunlarınız için en iyi deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmek için Ekran kartınızın GeForce 400, 500, 600 ve daha yüksek serilere sahip olması gerekir. Aksi halde ''Özür dileriz Geforce Experience bu pcdeki oyunları optimize edemiyor'' yazısıyla karşılaşacaksınız. Ayrıca ekran kartınız bu özelliklere uygun olduğu halde oyunu optimize etmek için yinede bulamıyor derseniz experiens o oyunla uyumlu değildir.

Yorumlar

  1. Merhaba ben bu Nvidia GeForce Experience güncellemesini yaptıktan sonra oyunların optimizasyonu saglanmadı.Ama bu guncellemeyi yapmadan once cok rahat bi şekilde calısıyordu oyunlar acılıyordu sorunsuz sımdı ıse tam oyunun ortasında aniden sorun cıkıyor ve oyunu kaydetmeden oyun kapanıyor kendılıgınden.Ne yapmam gerek acaba?Yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder