Anneler günü için farklı hediyeler!

Anneler günü için en ilginç hediye önerilerini  sizlerle paylaşıyoruz! ''Anneler günü ne zaman? '' derseniz Mayıs ayının 2. pazarı yani 11/05/2014 tarihine denk geliyor.  Anneler gününü farklı kılmak için  maddi değeri olan bir hediye almamıza elbette gerek yok çünkü onlar bizi karşılıksız severler.
Bazen annemizin hoşlanmadığı bir davranıştan vazgemek bile onlara büyük bir hediye gibi gelebilir. Mesela ben geçen sene sigarayı annneler gününde bırakmıştım çünkü annemin en çok istediği şey buydu o gün ondan mutlusu yoktu :) Sizlerde bu durumları büyük bir hediye olarak kullanabilirsiniz.
Elinizde yukarıda bahsedilen gibi bir koz yoksa siz çok iyi bir evlatsınız :)
Şimdi hem ucuz hem ilginç anneler günü değişik fikirlerine ve hediyelerine göz atalım.

Anneniz ev hanımıysa fiyatı 50 - 100 tl arasında değişen küçük ev aletlerine odaklanın. Örneğin; mutfak gereçleri olarak digital mutfak terazisi, mini robot, şarzlı süpürge, kahve makinası alabilirsiniz. Artı olarak mutfakta tv yoksa annenize 20 inçlik bir led televizyon uygun olacaktır. Annenize resimdeki saat  gibi orjinal hediyelerde yaptırabilirsiniz.

Anneniz çalışıyorsa ofis malzemeleri  veya kişisel bakım ürünleri tercihiniz olabilir.

Annem spor yapmaktan hoşlanır diyorsanız. Teknoloji mağazalarında bulabileceğiniz pratik egzersiz aletleride uygun olabilir.

Benim annem teklojiye meraklıdır diyorsanız. Tablet pcler ve akıllı telefonlara yönelin. Piyasada artık her fiyat aralığında  bu cihazlara ulaşmak mümkündür. Size önerebileceğim cihazlar Casper Cta-E07 Tablet pc Fiyatı 279 tl (Vatan pc) - Lg Optimus L7 2 akıllı cep telefonu fiyatı 600 tl (Vatan pc)

Annem çoook şık bir kadındır dersenizde giyim tarzına göre mağazaları dolaşmanız size bir fikir verecektir.

Bizim yazamadığımız ama aklınıza gelen farklı fikirler varsa bizimle paylaşmanızı en içten dileklerimizle bekliyoruz. Alt taraftaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Yorumlar