İşkur'un üniversite mezunları için iş fırsatları

Bugün İşkur'un üniversite mezunları için ideal iş olanaklarını okurlarımız için araştırdım. İşkur 1000'i aşkın kurs ile Türkiye istihdamına verimli ve etkin bir katkı sağlıyor. Kurslara baktığımız da Sosyal medya uzmanlığı , kamuda (171 sigara bıraktırma hattı, şiddete karşı alo 183) ve özel sektörde (digitürk, bankalar) müşteri temsilciliği  ve istihdam garantili kurslar dikkat çekici görünüyor.  İşkur ile iş hayatına atılmak için internet üzerinden kaydınızı yapmanız gerekmektedir.

İşkura kayıt nasıl yapılır?

www.iskur.gov.tr adresine girin. Üst kısımda bulunan işkur internet şubesi üyelik sekmesine tıklayın. Açılan sayfada iş arayan üyeliği sekmesine tıklayın. Karşınıza çıkan sözleşmeyi onaylayarak bir sonraki adım olan kimlik bilgilerini doldurun ve kaydınızı tamamlayın. Kaydınızı tamamladıktan sonra sistemde belirtilen adımları takip ederek bir CV oluşturun. Cv oluştururken bütün ayrıntılara dikkat edin ve eksiksiz doldurun. Ayrıca çalışmak istediğiniz ilin İşkur şubesine giderek açılan kurslar ve iş olanakları hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. İşkur'un kapısı üniversite öğrencilerine ardına kadar açıktır. Bu sayfada işkurun üniversite mezunları için alım yaptığı ideal meslekleri güncel olarak sürekli sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Önemli Duyurular
  • İşkur kendi içerisinde istihdam etmek üzere iş ve meslek danışmanı alacaktır. Bu işe başvurmak için iş ve meslek danışmanı sertifikası almanız gerekiyor. Sertifika sınavı eylül ayında yapılacaktır. Sınava  başvuru tarihi 12.08.2013 perşembe günüdür.
  • İşkur - Digitürk işbirliği ile Sakarya'ya açacağı çağrı merkezi için  300 kişi işe alacaktır. İşe alımlarda mülakatla eleme yapılacak ve üniversite mezunları öncelikli olacaktır. Son başvuru tarihi 20.07.2013 cumartesi günü - başvuru yeri Sakarya/Erenler - Elmas otel.

Yorumlar

  1. Digitürk sakarya çağrı merkezi işine bende lisans mezunu olarak başvurdum. İlk mülakata girdim iş tanıtımı filan yaptılar. Esnek çalışma saatleri biraz düşündürücü geldi bana ama yinede iyi bir iş gibi geldibaşka bu işe başvuran var mı arkadaşlar sizin görüşmeniz nasıl geçti?

    YanıtlaSil
  2. Mulakatta sanki cok calistirıcaz az para verecegz vardiya zorunlu olacak gibi bi hava vardi. Bakalm beklyip gorecegz herkes icin hayırlisi olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder