Plug dj sosyal dj platformu!

Plug dj müzik severlerin katıldığı sanal bir radio ortamıdır. Eğer sizde dj olmak istiyorum diyorsanız plug dj arşivinizde ki şarkıları tüm dünyaya dinletmenize olanak sağlıyor. 

Plug Dj Nasıl Kullanılır?
  • plug.dj.com adresine girin (Kullandığınız tarayıcı  Google Chrome,Firefox 3.6+,Safari 5+ veya Opera 11.6+ olmalıdır aksi halde sayfa açılmayacaktır)
  • Facebook, Twitter veya Google hesabınızla sağ üst taraftaki sekmeleri kullanarak kayıt olun.
  • Açılan sayfa da en populer grupların listesini göreceksiniz ister bu grupların birine katılın isterseniz de Create Room sekmesine tıklayarak yeni bir oda açın ve arkadaşlarınız dj'lik yapmaya başlayın. Dilerseniz bizim odamıza da katılabilirsiniz. http://plug.dj/manuelmedya/
  • Odaya girdiğimizde  ilk olarak kendi profilimizi düzenlememiz gerekir. Sağ alt kısımda bulunan click to join dj wait list yazısının yanına tıklıyoruz. Muhtemelen rakamlardan oluşan bir kullanıcı adı olacaktır. Buraya tıklayarak  kendimize bir kullanıcı adı alıyoruz. Bu sekmenin hemen yanındaki küçük icona tıklayarak diğer iconlardan birini seçebilirsiniz. Sitede puanlama sistemi olduğundan şimdilik seçebileceğiniz bir kaç icon bulunur. Seçemeyeceğiniz iconların başında kilit işareti olduğunu göreceksiniz.
  • Profilimizi düzenledikten sonra sıra kendi şarkı listemizi yapmaya geldi sol üst köşede yukarıda olan resimde ki gibi bir pencere görüyorsunuz my playlist sekmesine tıklayın açılan sayfada arama kısmına dilediğiniz şarkı adını yazın( bu aramayı youtube seçeneğine tıklayarak youtubeda da yapabilirsiniz) aradığınız şarkı sayfada listelenecektir.  Şarkının üzerine gelip + işaretine tıklayın. Sizden bir defalık playlist oluşturmanızı isteyecektir. Bir playlist adı girin sol tarafta girdiğiniz isim görünecektir. Şimdi seçdiğiniz şarkıyı sürükle bırak yöntemiyle playlistinize bırakın. Eklemek istediğiniz diğer müzikleri de arama kutusunu kullanarak bulun ve playlistinize atın.
  • Ve artık dj olma vakti sağ alt kısımda bulunan ''click to join dj wait list'' sekmesine tıklayarak kuyruğa girin iconunuzu takip edin. Size sıra geldiğinde sizin şarkılarınız çalmaya başlayacaktır. Şarkılarınıza verilen puana göre bir üst seviyelere geçeceksiniz. Ayrıca diğer şarkılar çalarken sizde wood seçeneğini kullanarak oylama yapabilirsiniz.

Yorumlar

  1. plug dj kullanıyorken diğer kullanıcılarla konuşmakta mümkün oluyor eğlenceli bir uygulama olmuş çal dj çal :)

    YanıtlaSil
  2. Plug.dj de oda kuramadım videolu anlatım yapar mısınız ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder