2014 Yılı En İyi Fiyat / Performans Akıllı Cep Telefonları

2014 yılında fiyat olarak uygun, performans olarak en yüksek verimi alabileceğiniz cep telefonlarını sizler için seçtik. Bu araştırmayı sahip olmak istediğim fiyat performans oranı en iyi  akıllı cep telefonunu almak istediğim zaman onlarca web sitesi ve onlarca teknoloji mağazasını gezerek yaptım. İşte sizlere önerebileceğim 2014 yılı en iyi akıllı telefonları şampiyonlar kürsüsü! 

1) General Mobile Discovery 16 Gb

 

Generel Mobile Discovery yüksek performanslı ve fiyatı uygun telefon nasıl yapılır bunu net bir şekilde bizlere gösterdi. Şu anda piyasadaki en iyi fiyat / performans ürünü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Teknik özelliklerine bir göz atalım;

İşlemci: 4 çekirdekli 1,2 Ghz hızında
İşletim Sistemi: Android Jelly Bean Plus
Ram: 1gb
Ekran Boyutu: 4.7 1280 X 720 Piksel kalitesinde
Hafıza: 16 Gb
Kamera: 8 Mp + 1080p kalitesinde full hd video çekim özelliği
Fiyat aralığı: 699 -729 tl

Cihazın bana göre olumsuz olan tek yönü ise kasa kalitesinin düşük olmasıdır. Cihazı elinize aldığınızda ne yazık ki kalite hissi vermiyor fakat alacağınız iyi bir kılıf ile bu sorununda üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz.

2) Samsung S4 MİNİ           

 Akıllı cep telefonu diyince akla ilk gelen marka tabiki de Samsung. Dünyanın en çok akıllı mobil cihaz satan markasının S4 Mini modelide gerçek bir f/p ürünü! Samsung kalitesiyle cihazın teknik özellikleri ise;

İşlemci: 1,7 Chz Çift Çekirdekli
Ram: 1.5 gb
İşletim sistemi: Android 4.2
Ekran boyutu: 4.3
Hafıza: 8 Gb
Kamera: 8 mg
Fiyat aralığı: 940 - 990 tl

Ürünün Samsung olması demek yazılımsal olarak en iyi güncelleştirmeleri alması anlamına geliyor, S4 mininin bu özelliği ile rakiplerinden bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. S4 mini performansıyla göz doldurmakla  da kalmıyor. Kamera çekim kalitesi sınıfındaki telefonlara göre çok üstün. Kasa kalitesi ve boyutuyla da cebinize uyum sağlayan çok şık bir cihaz.

 3) LG 713 OPTİMUS L7 2

LG 713 OPTİMUS L7 2 kamerası iyi olsun, performansı düşük olmasın ve şarzı uzun süre dayansın diyenlerdensiniz sizin için iyi bir alternatif.

İşlemci: 1 Ghz Çift çekirdekli
Ram: 758 Mg
İşletim Sitemi: Android 4.1 Jeally Bean
Ekran Boyutu: 4 .3
Hafıza: 8 Gb
Kamera: 8 mg
Fiyat Aralığı: 599 - 640

Lg akıllı telefon pazarın mükemmel işler başarıyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri L7 2 modeli. Kamera kalitesi, bataryası, performansı, kasa kalitesi başarılı olarak görünüyor. Fakat işlemci performansı her nekadar iyi olsada ram bakımından biraz geride kalmaktadır. Yani oyun oynamayıp telefonda internette gezinmeyi düşünüyorsanız bu şıklık bu fiyata kesinlikle alınır.

Listemiz 2014 yılında süreli güncellenecektir sizlerde gerçek bir f/p ürünü olduğunu düşündüğünüz cep telefonu varsa alt tarafta olan yorum bölümünden incelenmesi için bize yazabilirsiniz.

Yorumlar

  1. çok güzeller.............................

    YanıtlaSil
  2. biraz daha eklenebilir ilk baştaki beyazı çook daha fazla beğendim

    YanıtlaSil
  3. gm discoverynin elite versiyonu 2014e damgasını vuru muhtemelen .

    Vestel de bu pazara girecek ve benzer tüm rakiplerinden ciddi manada daha ucuz olacağını çok agresif olacaklarını söylüyorlar

    YanıtlaSil
  4. gm elite süper olacak. Note 3 den dahaiyi bir telefonu 1200 tlye alcağız

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık. Güzel bir sıralama olmuş bence.

    YanıtlaSil
  6. Z1 compack tam bir fiyat performans telefonu ibcekeyin derim

    YanıtlaSil
  7. 1000tl altı daha iyileri yok galiba
    1200tl ye çıkıldığında note 2 lg g2 gibi performans telefonları var

    YanıtlaSil

Yorum Gönder