Kurban bayramı tatili kaç gün?

Tatil denildiğinde öğrenci milleti günler öncesinden bu konuyu konuşmaya başlıyor. ''Bayram tatili kaç gün? Kurban bayramı tatili ne zaman? gibi sorularla geçiyor günlerimiz'' Gerek üniversite öğrencileri gerek memleket hasreti çekenlere de bir nebze mutluluk oluyor bayram günleri. Lafı çok uzatmadan müjdeli haberi vermek istiyorum kurban bayramı 2013 yılı tatili 14 Ekim pazartesi arefe günü başlıyor ve 18 Ekim cuma günü sona erecek.  Ancak tatilin başlangıç gününün pazartesi olması ondan önceki haftanın cumartesi ve pazar günü + 5 gün resmi bayram tatili + bayram haftasının cumartesi ve pazar günleriyle de birleşince tam 9 günlük bir tatil bizleri bekliyor olacak. Epey uzun sürecek olan kurban bayramı tatilinde bayram ruhuna uygun bir şekilde yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ederek, büyüklerimizi ve küçüklerimizi mutlu ederek geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller arkadaşlar.

'' Kurban bayramında neler yapılabilir? '' derseniz bayram için özel oluşturulan tatil turlarına katılabilirsiniz. Sehayat acentaları bayram için uygun fiyatta özel tatil turları oluşturuyorlar. Tavsiyem kültür turlarından birine katılmanız olacaktır. Oldukça keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Herkese iyi bayramlar.

Yorumlar

  1. Kurumlar bayram tatili için 9 gün izin verir mi bilmiyorum ama özel şirketler özellikle kendi işlerinde olanları güzel bir bayram tatili bekliyor olacak. Hayırlısı bakalım umarım Türk turizmi için hayırlı olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder