Türkiye Fiber İnternet Kullanmaya Başlıyor.

Fiber internet yüksek hızda, dünyanın en kaliteli internet erişimi sağlayan sistemdir. Video izlemek için yüklenme süresi veya büyük dosyaları indirmek fiber bağlantı sayesinde çok az zaman alır. Ayrıca online oyun tutkunlarının ping sorunu ile webcam  görüşmelerinde ki donma sorunları da fiber bağlantıyla ortadan kalkmış olacaktır. Kullanıcılar ışık hızında internet sayesinde 1000 mbps erişim hızına ulaşabilirler.

Fiber internet nasıl çalışır?

Bu teknoloji için klasik telefon hatları yerine içerisinden ışık geçen kablolar kullanılmaktadır ve maliyetleri oldukça yüksektir. Bundan dolayı fiber internete ışık hızında internette denir.

Fiber internet hangi illerde var?

 Fiber internet ne yazık ki su anda tüm Türkiye'yi kapsamıyor. Fiber interneti kulllanabilen illerin listesi ise şu şekilde; Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Gaziantep, Samsun, Mersin. Ayrıca bu listede geçen illerin bazı ilçelerinde de fiber bağlantı olmayabilir.

Fiber İnternete nereden başvururum?

Fiber İnternet'e Türk telekom ve Turkcell Superonline merkezlerinden başvurabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Doping_internet 31 Ekime uzatmış kampanyayı fiber internet için hala bekliyorum sokağıma gelsin diye, ha gayret fiber kablo bize de yetiş hadi artık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder