Bitstrips Eğlenceli Karikatür Ağı

Bitstrips nedir?

İçinizde ki karikatürist ruhunu ortaya çıkarmanın vakti geldi. Son zamanların en eğlenceli ve en çok sevilen Facebook uygulaması Bitstrips  2 milyona yakın üyesiyle Facebook'u sallamaya devam ediyor. Bitstrips basit araçları kullanarak ilginç karikatür kahramanı tasarlamanızı sağlarken belirli modlar içerisinde espri yeteneğinizi konuşturmanıza da fırsat veriyor. Ayrıca facebook arkadaşlarınızın yaptığı kahramanları kendi sayfanızda ilişkilendirilmiş olarak görüyorsunuz ve arkadaşlarınızla modları kulanarak gülümseten atışmalar yapabiliyorsunuz.

Bitstrips nasıl kullanılır?
  • Facebook arama kutusuna Bitstrip yazın. Çıkan ilk sayfaya tıklayıp uygulamaya git bağlantısına tıklayın.
  • Açılan sayfanın en altında ''Get starter by designing your avatar'' yazısına tıklayıp bitstrips heyecanını yaşamak için ilk adımı atın.
  • Kahramanımızı tasarlamaya başlıyoruz. İlk olarak yüz tasarımımızı yapmamız gerek 9  renk tonundan birini seçin  daha sonra yüz şekli içinde bir şeçim yapın. Geriye kalan tüm adımlar için size en güzel gelen ifadeleri seçerek ilerleyin.
  • Tasarımı bitirdikten sonra karşınıza yeşil kutular içerisinde 2 seçenek çıkacaktır. Yes Fine Tune İt ve No its perfeck like this. Birinci şeçenek tasarımınızı üstünde basit araçları kullanarak tekrar değişiklik yapmanızı sağlar, ikinci ise tasarımın hazır olduğunu  belirten seçenektir.
  • No İts perfeck like this butonuna tıkladığınızı varsayarak açılan sayfada New (yeni) Moods (Ruh halleri), Situations (Durumlar),  Annauncements (Duyurular), sekmelerini kullanmamız gerekmektedir.
  • Dilediğiniz bir resmi istediğiniz menüyü kullanarak seçin ve resim büyük boyutta açıldığında üst sol taraftaki ufak bulut işaretine tıklayarak yazmak istediğiniz metni girin. Sol alt kısımdaki smileyi ise yüz ifadenizi belirlemek için kullanabilirsiniz.
  • Karikatürünüzün hazır olduğunu düşünüyorsanız alt tarafta bulunan share butonuna basarak facebook duvarınızda paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Telden kullanmak olmuyor((

    YanıtlaSil
  2. açılmıyor faceden bana yardım edinnnn :(

    YanıtlaSil
  3. evet bi kaç haftadır açılmıyor nedenini bilen varmı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder