Öğrenciler için telefon tarifeleri

İnternet ve akıllı tefonların buluşması öğrenciler için büyük bir fayda sağlıyor. Öğrenciler sesli konuşma yapmak yerine Whatsapp ve messageMe gibi ücretsiz mesajlaşma servislerini kullanarak iletişim kuruyor. Yakın zamanda Facebook da Call servisini uygulamaya koyduktan sonra operatörlerin nasıl tepki vereceği merak konusu olmaya başladı. Cep telefonu operatörleri öğrenciler için şimdiden cazip teklifler sunmaya başladı. Türkiyenin 3 telefon operatörü Turkcell, Avea ve Vodafone öğrenci paketlerini sizler için derledim.

Turkcell Genç Tarife

Aylık 29 liraya her yöne 300 dk aylık 300 sms ve Turkcell'lilerle haftada 2 gece bedava. Ayrıca günde 1 sms'ten sonra 100 smsi ücretsiz olarak atabiliyorsunuz. Extra sms paketi almak isterseniz 5 liraya her yöne 5000 sms alabilirsiniz.

Avea Mobil Öğrenci Tarifesi

Tek seferde 20 tl ve üzeri yüklemede tarife içi herkesle 1000 dk konuşmak ücretsiz. Diğer yönleri konuşma bedeli ise 10 dakikası 60 kuruş.

Vodafone Özgür Genç Tarifesi

Numarasını özgür genç tarifesine taşıyan kullanıcılara her 20 tl yüklemede 5000 sms ücretsiz veriliyor. Aylık 25 lira yüklemede ise 100 tl hediye veriyor ve bu lirayı her yöne kullanabiliyorsunuz.Yükleme koşulu olmadan her yöne 10 dk 50 kuruşa konuşabilirsiniz.
 Ayrıntılı bilgiler için operatörlerin resmi web sitelerinden bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar