2012 KPSS Ortaöğretim Sınav Değerlendirmesi

2012 KPSS ortaöğretim sınavı sona erdi.Sınav geçmiş yıllara nazaran kesinlikle zordu.Türkçe bölümünü 30 dk da tamamladım bu kısımda beni zorlayan 2 dil bilgisi sorusu vardı.Matematik bölümünde problem soruları biraz kafa karıştırıcıydı.Tarih sorularında %100 bilgi isteyen sorular geçen yıllarda Kpss sınavlarında olduğu gibi yine  vardı.Coğrafya kısmında ise yer altı kaynakları, ürün yetiştiriciliği il ilgili sorular zorlayıcıydı.Genel kültür kısmında ise tl simgesi, olimpiyatlar, son dönem vize uygulamarı ile ilgii sorular vardı.

Benim için sınav deneyimi bu şekilde sizlerde sınav deneyimlerinizi alttaki yorum kısmından Paylaşarak tartışa bilirsiniz.Lütfen Kpss 2012 ortaöğretim sınavından soru veya sorulardan alınmış bir bölüm  paylaşmayın ösym soruların veya sorulardan alınmış herhangi bir bölümün paylaşılması halinde  yasal işlem yapılacağını duyurdu.

Habertürk İnternet sitesinin haberine göre ÖSYM Başkanlığı, sınavdan çıkan bazı adayların, sınav süresi devam ederken ve bittikten sonra, bazı soruları internet ortamında paylaştıklarının görüldüğünü belirterek, ''Sınav sorularını sınav salonundan çıkararak yayımlayan kişiler tespit edilmektedir. Bu adayların sınavı geçersiz sayılacak ve haklarında 6114 sayılı yasa kapsamında işlem başlatılacaktır'' ifadesini kullandı.

Biraz Gülelim Kpss Sınavları İyi geçmeyen Gençlerin Eğlenceli Videosu 


Yorumlar

  1. evet sınav geçmişyıllara nazaran zordu beni zorlayan türkçe paragraf soruları oldu

    YanıtlaSil
  2. Sinav oldukca seciciydi sinava giren kisi sayisi fazla sanirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu sene sınava giren sayısı oldukça yükseldi

      Sil
  3. bu sene sınav oldukça zordu

    YanıtlaSil
  4. oldukça mı ? yüzde 300 artmış zorluk derecesi. bi bakıma iyi aslında çok çalışanların farkı ortaya çıkar heralde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o açıdan yaklaşılırsa haklı bir yorum hakeden kazansın diyelim :)

      Sil
  5. yanılıyorsunuz hiç birşey ortaya çıkmayacak atama puanlarında gıdım oynama olmayacak evet eleyici sorulardı. Mesele şu ki adamlar zo soruyor ki herkes yerleşemeyebilirim pisikolojisine girebilsin...

    YanıtlaSil
  6. yani hepsi çok kolaydıııııııı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder