Bilgisayarınızda bulunması gereken tavsiye 5 program.



Bilgisayarınızda olmasını tavsiye ettiğim programlar

1)Ccleaner

    Sisteminizde kullanılmayan dosyaları silebilmektedir( İnternet explorer- firefox internet geçmişi,Kayıt defteri hatalı sorunlu dosyaların silinmesi,3. parti yazılımların geçici ve geçmiş dosyalarının temizlenmesi işlemlerini yapar)Ayrıca ccleaner bazen windows program ekle kaldır ile silemediğiiz programları rahatça silmenizi sağlar.

2)Norton internet security 2012

       Bir çok antivirüs yazılımu kullandım ama norton daha kullanışlı geldi sürekli güncel ve sistemi yormuyor eğer bir antivirüs yazılımı edinmek istiyorsanız nortonu kesinlikle öneririrm.WEB DE 90 60 VE 30 günlük deneme sürümleri mevcuttur.Ayrıca virüslü olan flahbelleklerinizi tarattığınız anda virüsleri temizler.

3)SpeedFan



        Bilgisayarınızdaki donanımlarınızın sıcaklık değerlerini öğrenmek istiyorsanız bu program tam size göre ekran kartı, işlemci, anakart ısılarını ayrıtılı olarak gösterir ve sıcaklık değerlerini kendi kontrolünüzde tutmanızada olanak sağlar yalnız kullanırken dikkat edilmesi gereken bir programdır aksi halde bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz.Dizüstü bilgisayar kullanıcıları için kullanışlı bir programdır.

4) Freez Screen Video Capture

       Bu program sayesinde bilgisayarınızda çalışırken yaptıklarınızı aynı anda video olarak kayıt edebiliyorsunuz.Program oldukça kullanışlı ekran görüntüsünü video'ya çevirerek yaptığınız çalışmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
5)Orbit Downloader

    Orbit ile internetten indirdiğiniz dosyaları daha kısa sürede indireceksiniz.Kullanımı gayet rahat olan orbit dosya indirme konusundan diğer yazılımlardan bir adım önde.Program ayrıca web de izlediğiniz videoları bilgisayarınıza anında indirme özelliğide sunuyor.

Yukarıda sözünü ettiğim programlar benim için kesinlikle olmalıdır ama her programın bir alternatifi vardır benim isim verdiğim programlar size sadece bir öneridir deneyimlerinizi benimle lütfen paylaşın...

Yorumlar